BARÇA
Esports  /  Barça 16/01/2012

El Barça recorrerà la targeta groga que ha vist Iniesta

Pep Guardiola ha explicat en roda de premsa, tot i que el fet que l'acta arbitral digui que és per protestar i no per llançar-se a l'àrea dificulta l'èxit del recurs

Ara
1 min

BarcelonaL'àrbitre Iglesias Villanueva li ha mostrat una targeta groga després per considerar que s'havia llançat dins de l'àrea, però a l'acta del partit ha dit que era per protestar.

Això ha provocat que en roda de premsa Pep Guardiola expliqués que el Barça "recorrerà aquesta targeta" perquè la considera injusta, encara que no ha volgut pronunciar-se sobre l'acció del penal que ha patit Iniesta i que el col·legiat no ha vist.

stats