Liga Endesa
Esports Barça 10/07/2014

Joan Creus confirma que el fitxatge de Satoransky “es podria anunciar en les pròximes hores”

El secretari tècnic del Barça de bàsquet també ha comentat que s'està buscant "una sortida" a Lorbek i Todorovic

M.c.
1 min
Tomas Satoransky / ACB.COM

BarcelonaEl secretari tècnic del Barça de bàsquet Joan Creus ha confirmat que estan a punt de tancar el fitxatge per Tomas Satoransky. Creus ha dit que l'acord amb el base txec "està en camí" i que potser "en les pròximes hores o dies es podria anunciar alguna cosa, pinta bé", ha explicat després del sorteig de la primera fase de l'Eurolliga.

Pel que fa a Erazem Lorbek, Joan Creus ha comentat que el Barça està "mirant de trobar-li una sortida". "Amb Todorovic estem parlant també, té un any més de contracte i el volem cedir", ha afegit Creus.

Creus ha desvelat que l'única posició que s'hauria de cobrir és la de '5' i ha admès que s'està tornant a parlar amb Dorsey, que va acabar contracte el passat 30 de juny. El secretari tècnic de la secció també ha explicat que el suec Ludde Hakanson, base de 18 anys del Barça B, "ens ajudarà a la posició de base la pròxima temporada".

El Barça de bàsquet va confirmar aquest dimecres un principi d'acord amb el pivot nord-americà Justin Doellman: "Hi ha un acord ferm i no canviarà, només està pendent de serrells i la revisió mèdica. Ha demostrat una progressió important, ha anat complint etapes fins a ser MVP de la Lliga. A banda de ser un gran professional és un gran esportista", ha comentat Creus.

stats