BARÇA
Esports Barça 10/05/2011

Jordi Cruyff diu que el Barça té "diversos cracs" i l'United "només un"

El fill de Johan Cruyff ha dit a la Cadena Cope que els dos finalistes de la Lliga de Campions, Barça i Manchester United, són els dos equips que es mereixen ser a la final

Redacció
1 min

BarcelonaL'exfutbolista Jordi Cruyff, que va jugar a les files del Barça i del Manchester United a les ordres de Ferguson, ha assegurat que el conjunt de Pep Guardiola té "diversos cracs", mentre que els 'red devils' "només un (Rooney)", encara que "un equip molt complet".

En unes declaracions a Deportes Cope, el fill de Johan Cruyff ha assegurat que els dos finalistes són "els dos equips més regulars i els que juguen a guanyar", i que a la final de la Lliga de Campions d'aquest any "no s'hi ha colat ningú".

"El Barça té diversos cracs i l'United només un: Rooney, tot i que la resta de jugadors tenen un altíssim nivell, és un equip.

El Barça té una petita dependència de Messi i l'United té un equip molt complet. I no necessita la possessió per guanyar un partit, necessita molt poc per guanyar", ha insistit.

Jordi Cruyff coneix molt bé Alex Ferguson i ha advertit que el tècnic del United "donarà com a favorit el Barça", i fins i tot suposa que "jugarà a la badada amb alguna baixa".

"Suposo que (Ferguson) parlarà amb Mourinho perquè li doni algun detall més, per tenir tota la informació. Al principi van xocar però després la relació va millorar i hi ha respecte", ha informat l'encara jugador del Valletta Football Club de Malta.

stats