Barça
Esports Barça 20/07/2015

Bartomeu pren possessió de la presidència del Barça: "Hem d'estar units i junts"

Ramon Adell s'ha fotografiat amb el recentment escollit president blaugrana davant de la porta principal de la tribuna del Camp Nou

Ara
1 min
Ramon Adell i Josep Maria Bartomeu / MANOLO GARCÍA

BarcelonaAmb un immens somriure, Josep Maria Bartomeu ha pres possessió de la presidència del Barça aquest dilluns, en un acte de proclamació celebrat davant de la porta principal de la tribuna del Camp Nou. El president de la comissió gestora, Ramon Adell, s'ha fotografiat amb Bartomeu que, posteriorment, s'ha presentat amb tots els membres de la seva junta davant de l'estadi. L'acte també l'han compartit els candidats Agustí Benedito i Toni Freixa, a més dels expresidents Sandro Rosell, Joan Gaspart, Agustí Montal o Enric Reyna.

El traspàs de poders s'ha acabat de fer efectiu amb la signatura del compromís que donarà a Bartomeu, que va rebre més del 54,6% dels vots dels socis el passat dissabte, el poder de l'entitat blaugrana fins al 2021.

"Aquest acte és un moment històric, és un acte que inicia un nou mandat en què volem que el club segueixi creixent", ha dit Bartomeu, després d'agrair la presència de totes les personalitats que han acudit a l'acte. En aquest missatge, el nou president del Barça ha repetit que aprofitarà algunes de les idees dels candidats Freixa i Benedito per integrar-les al seu programa.

"Tenim l'aval del 54% dels socis per tirar endavant un programa ambiciós per seguir fent d'aquest club, el més important del món. Reitero el que vaig dir dissabte, que hem de mantenir-nos units i junts. Quan ho hem estat en la nostra història, hem demostrat que som capaços de guanyar-ho tot", ha apuntat.

Aquest mateix dilluns, la nova junta blaugrana donarà a conèixer les primeres decisions que tenen previstes per al seu mandat, després d'una primera reunió del nou mandat.

stats