Barça
Esports Barça 03/09/2012

17 jugadors del Barça marxen aquesta setmana amb les seleccions

Valdés, Villa, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro (selecció espanyola absoluta); Bartra i Montoya (Espanya sub-21); Messi i Mascherano (Argentina); Alves i Adriano (Brasil); Alexis (Xile), i Alex Song (Camerun)

Albert Solé
2 min
Els internacionals del Barça

BarcelonDesprés de la tercera jornada de Lliga arriba la primera aturada per als partits de les seleccions. Des d'aquest dilluns i fins després de l'11-S, fins a setze jugadors del primer equip del Barça estan citats per compromisos internacionals.

Com és habitual, la selecció espanyola s'endú el gruix principal de futbolistes. Vicente del Bosque ha convocat per a l'absoluta nou jugadors (Valdés, Villa, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro) per jugar aquest divendres un amistós a Pontevedra contra l'Aràbia Saudita i un partit oficial de classificació per al Mundial del Brasil 2014 a Tbilissi contra Geòrgia el dimarts 11 de setembre.

Julen Lopetegi, seleccionador sub-21 –que ha substituït Luis Milla, destituït–, ha convocat Barta i Montoya, del primer equip blaugrana, a més de Planas, Sergi Roberto, Tello i Deulofeu, del filial, per a dos partits oficials contra Suïssa i Croàcia, els dies 6 i el 10 de setembre, respectivament.

Messi i Mascherano creuaran l'Atlàntic també aquesta setmana per disputar amb l'Argentina dos partits de classificació per al Mundial. El divendres 7 jugaran a casa contra el Paraguai i el dimarts 11, al Perú.

La selecció del Brasil, com a país amfitrió del Mundial del 2014, no té partits oficials de classificació i només disputa amistosos per preparar-se. Dani Alves i Adriano han sigut convocats amb la seva selecció per jugar dos enfrontaments contra Sud-àfrica i la Xina, tots dos al Brasil, el 7 i el 10 de setembre, respectivament. En canvi, qui sí que té partit oficial de classificació és la selecció de Xile, contra Colòmbia. Alexis Sánchez ha estat convocat per a aquest enfrontament.

L'últim a arribar, Alex Song, també ha sigut convocat amb la selecció del Camerun, que el 8 de setembre jugarà a Cap Verd un partit oficial.

stats