Barça

Koeman cita Van Gaal i ironitza sobre la seva situació al Barça

El tècnic neerlandès es nega a contestar si la seva relació amb el president Laporta és inexistent

2 min
Quan Koeman va il·lusionar el Benfica

Ronald Koeman ha entrat a la sala de premsa citant Louis van Gaal: "Hola, amics de la premsa". La frase de Van Gaal, però, era: "Amics de la premsa, jo me'n vaig". I quan li han preguntat per això, Koeman ha dit que ell "de moment, es queda". L'entrenador neerlandès ha abordat aquesta qüestió (i la seva entrada a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva) amb un somriure. "El president ha estat aquest matí aquí [a la Ciutat Esportiva], però no ens hem vist. A mi no m'han dit res. Però tinc orelles, sé que es filtren coses i segurament és veritat. Però insisteixo, a mi ningú no m'ha dit res", ha valorat sobre la seva sentència en el càrrec.

Koeman no ha volgut entrar a valorar si un triomf contra l'Atlètic de Madrid aquest dissabte (21 h, Movistar LaLiga) canviaria la seva situació. I el neerlandès tampoc ha volgut contestar si la seva relació amb el president Joan Laporta és inexistent. L'entrenador blaugrana no ha entrat a avaluar la seva feina, però ha defensat que porta el Barça al cor i que va arribar al club en una "situació molt difícil" i que aquesta temporada, la seva segona en el càrrec, "és encara més complicada que la primera", després de patir baixes de renom com la de Leo Messi i, també, Antoine Griezmann. "Si jo tingués la bossa dels diners, Messi seguiria aquí", ha dit.

Caminant sobre el precipici, Koeman ha dit que "no falta respondre" si considera que se li ha faltat al respecte i ho ha deixat en mans dels periodistes: "No es tracta de ser bo o dolent. Sinó d'una qüestió del tracte rebut". Però pels seus somriures, alguns irònics, s'ha vist que el tècnic sap que té les hores comptades. El neerlandès ha admès que "anímicament podria estar millor" i, consultat sobre el seu millor i el seu pitjor moment al Barça, ha afirmat: "Sembla que sigui una pregunta per a algú que ja és fora". Després, ha contestat: "El millor, quan vaig firmar com a entrenador del Barça. I el pitjor, quan va marxar Messi".

Sense Pedri, però amb Alba

Després de jugar contra el Benfica tornant d'uns dies de baixa, el Barça ha informat que Pedri té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra. El migcampista canari no podrà ser-hi al duel d'aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid. En canvi, Jordi Alba ha rebut l'alta mèdica i sí que ha entrat en la convocatòria.

stats