BARÇA
Esports Barça 03/06/2015

Lassa Tyres, nou patrocinador principal de les seccions professionals del Barça

La marca de pneumàtics de Turquia donarà nom als equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins

Ara
1 min
Lassa Tyres, nou patrocinador de les seccions del Barça / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barcelona i Lassa Tyres han signat aquest dimarts l’acord de patrocini d’àmbit global pel qual aquesta marca líder de neumàtics de Turquia esdevé patrocinador principal de les seccions professionals i, a la vegada, 'partner' oficial del club blaugrana en l’àmbit del futbol per a les pròximes quatre temporades. L’acord, que té vigor des de l’1 de juny del 2015, converteix Lassa Tyres en el 'pneumàtic oficial' del Barça.

Es tracta de la primera vegada que les seccions professionals del club blaugrana –bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins– compartiran el mateix patrocinador principal. Això suposa que els quatre equips portaran el logo de Lassa Tyres al frontal de les samarretes i tots ells s’englobaran sota un mateix nom, passant-se a dir FC Barcelona Lassa, fins al 30 de juny del 2019.

La signatura de l’acord entre el Barça i la companyia Brisa, el setè fabricant més gran de neumàtics d’Europa i propietari de la marca Lassa Tyres, ha tingut lloc aquest dimarts a les instal·lacions del club, amb la presència del Director General de Brisa –una empresa conjunta de Sabanci Holding i Bridgestone de Turquia– Hakan Bayman, del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer Javier Faus.

stats