Barça
Esports 14/05/2016

Alegria, invasió de camp i alegria al vestidor: els vídeos de la celebració blaugrana a Granada

La seguretat del Nuevo Los Cármenes ha permès la invasió de camp i els jugadors han hagut de marxar momentàniament al vestidor

Ara
1 min

BarcelonaLes fotografies de la celebració de la Lliga 2015-16 s'han hagut d'ajornar. Els aficionats del Granada han saltat el cordó de seguretat del Nuevo Los Cármenes i han protagonitzat una allau de seguidors que s'han amuntegat sobre els campions de Lliga.

Aquesta multitud de gent al terreny de joc ha obligat els jugadors a ajornar la celebració i començar-la dins del vestidor.

Els aficionats han anat directes cap als blaugranes i s'han succeït les imatges de nerviosisme a la seva cara. El cos tècnic ha hagut d'intervenir en vista de la passivitat de la seguretat del camp. Quan per fi s'ha pogut posar ordre a la gespa, els jugadors ha tornat al camp per poder celebrar el títol amb més tranquil·litat.

Al compte oficial de Twitter del Granada CF ja s'avisava aquest matí amb una piulada que estava prohibit saltar al camp des de la graderia, però l'avís no ha servit. Tot i la previsió de possibles allaus, la seguretat del camp ha fallat.

A l'avió de retorna a Barcelona s'ha fet la tradicional fotografia dels campions, amb el president Josep Maria Bartomeu, els directius Jordi Mestre i Javier Bordas, l'entrenador, Luis Enrique Martínez, el secretari tècnic, Robert Fernández i el capità, Andrés Iniesta.

stats