BARÇA
Esports Barça 14/07/2016

Lucas Digne: "L'estil de joc del Barça és perfecte per mi"

El lateral esquerre ha estat presentat aquest dijous com a nou jugador del Barça

Martí Molina
2 min
Lucas Digne, presentat com a nou jugador del Barça

BarcelonaLucas Digne aterra al Barça il·lusionat. "És el principi d'una gran aventura", ha comentat el lateral esquerre, que aquest dijous ha estat presentat com a nou futbolista blaugrana.

"Crec que tinc un estil de joc que correspon al Barça. És un equip que juga endavant, que té la possessió, i crec que quadro bé amb aquesta idea d'atacar molt, recuperar la pilota ràpid i fer-ho a dalt. Per mi, és l'estil de joc perfecte", ha comentat Digne, que als 22 anys busca "estabilitat" al Camp Nou després de passar pel Lilla, el PSG i el Roma. "Sóc jove i vull millorar dia a dia. El Barça és un dels principals clubs del món i crec que és el lloc perfecte per progressar i quedar-m'hi molt de temps".

Digne es va assabentar de l'interès del Barça "a l'inici de l'Eurocopa" i el jove lateral francès no va dubtar massa. "Vaig prendre la decisió de seguida", comenta. Abans, ja havia parlat del club blaugrana amb Mathieu, a la selecció, i durant el torneig va comentar-ho també amb Umtiti, un altre dels futbolistes que s'incorporen a la disciplina culer aquest estiu.

Per ara, no vol parlar de titularitats ni de competència amb Jordi Alba. "Això és cosa de l'entrenador. Jo seguiré treballant i quan m'ho demani, intentaré demostrar que estic al nivell".

L'aval de Robert

Lucas Digne només té 22 anys i és una aposta de futur per al Barça. Ho ha explicat el secretari tècnic del club, Robert Fernandez, destacant que el lateral és un jugador amb qualitat per competir ja per la titularitat i amb molt de recorregut.

"Una de les coses més importants d'un fitxatge és que sigui un bon jugador. Algú que pensem que tingui possibilitats. Potser un jugador jove pot trigar més a adaptar-se, però en aquest sentit hi ha un fet molt important, que tenim un equip magnífic", destaca Robert. "Digne és un jugador que ja té experiència, que sap què és jugar a grans clubs i a grans lligues".

"Des del primer moment sempre hem tingut la necessitat d'incorporar un lateral esquerre. Pensàvem que en aquesta posició l'havíem de reforçar. El Barça no pot viure només d'un jugador per tota la temporada, necessita més peces", ha conclòs el secretari tècnic.

stats