Barça
Esports  /  Barça 03/03/2015

Manel Arroyo: "Tots tenim ganes d'ensumar títols, però hem de ser molt prudents"

El vicepresident del Barça ha estat entrevistat aquest dimarts al programa 'Primer toc' (RAC1)

Ara
1 min
Manel Arroyo, vicepresident del Barça, durant el col·loqui al CAC / CAC

BarcelonaManel Arroyo, vicepresident del Barça, ha estat entrevistat aquest dimarts al programa 'Primer toc' (RAC1). "Tots tenim ganes d'ensumar títols, però hem de ser molt prudents i tenir un màxim respecte pel Vila-real", ha dit. "És un plaer veure jugar l'equip, que ja s'ha cohesionat", ha afegit.

"No vaig assistir-hi a la reunió decisiva amb Telefónica perquè una de les parts no estava còmoda amb el meu càrrec professional a Dorna i això podia generar un conflicte d'interessos", ha explicat. "La decisió la va prendre la junta directiva", ha recordat. "Durant el mes d'agost es van començar a redactar els contractes amb Mediapro, però quan va aparèixer Telefónica vam voler escoltar la seva proposta", ha reconegut.

"Volem que els diners que reben pels drets televisius es consolidin. El negoci del futbol pertany als clubs i no a les operadores", ha analitzat. "El decret que prepara el Govern espanyol per regular el sector és bo per al futbol", ha apuntat. "És normal que Jaume Roures no estigui feliç, però nosaltres busquem el millor per al Barça i per a la Lliga", ha avançat.

"Les audiències del partit en obert són ridícules i menystenen el producte", ha denunciat.

"Barça TV passarà a ser gestionada per Telefónica", ha explicat. "El Camp Nou tindrà wi-fi i, entre tots, hem de decidir el model de negoci", ha dit Manel Arroyo.

stats