BARÇA
Esports  /  Barça 20/09/2018

Manifest Blaugrana i Dracs 1991 recullen firmes per despenjar la samarreta d'Urdangarin del Palau

Calen 3.200 firmes de socis per incloure aquest punt a l'ordre del dia de l'assemblea

Ara
1 min
Campanya per retirar la samarreta d'Urdangarin del Palau

BarcelonaL'associació Manifest Blaugrana i Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana han posat en marxa una campanya per recollir firmes per despenjar la samarreta d'Iñaki Urdangarin, exjugador de la secció d'handbol del Barça, del Palau Blaugrana.

De fet, l'associació Manifest Blaugrana va iniciar una campanya el febrer del 2017 amb aquesta finalitat, i el juliol passat el col·lectiu Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana va demanar a la junta directiva del club que fes el pas. És per això que els dos col·lectius ha decidit engegar els mecanismes legals per incloure aquest punt a l'ordre del dia de l'assemblea de socis compromissaris del Barça, que tindrà lloc el 21 d'octubre.

Per aconseguir-ho, l'associació necessita 3.200 firmes de socis. Per això, des d'aquest divendres instal·laran punts de recollida de firmes al Palau Blaugrana i al Camp Nou.

"Considerem important que tiri endavant una recollida de firmes que demana fer una consulta, encara que desafortunadament només pugui incloure l’assemblea de compromissaris i no la totalitat dels socis", diuen al comunicat.

stats