Barça
Esports Barça 30/03/2014

Mario Hezonja analitza el seu amic Alen Halilovic: "El Barça ha fet un gran fitxatge"

L'aler de l'equip de bàsquet manté una gran amistat amb el nou migcampista culer

àlex Gozalbo
1 min
Mario Hezonja, contra el Bilbao Basket / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça va oficialitzar el passat dijous el fitxatge d'Alen Halilovic. El jugador croat de futbol és un any més jove que Mario Hezonja, component de l'equip de bàsquet amb el qual manté una gran amistat. Les dues promeses van néixer a Dubrovnik.

"És molt amic meu. Fa molt de temps que el conec i la nostra relació és molt bona. El nostre amic en comú és Damir Mulaomerovic", explica a l'ARA Mario Hezonja. "El Barça ha fet un gran fitxatge i crec que en el futur guanyaran títols amb ell i amb la resta de jugadors de l'equip. És esquerrà, ràpid i amb un gran talent, un jugador increïble. Cada vegada que xuta envia la pilota a la porteria. He escoltat moltes coses del seu caràcter, però també ho deien de mi. És una gran persona i un bon noi", afegeix l'aler.

Com Mario Hezonja, Alen Halilovic començarà la seva etapa culer al filial blaugrana. "He parlat amb ell i està molt content", reconeix el jugador de bàsquet. "No sóc ningú per donar-li consells, però ha de treballar molt i estar calladet, és la millor fórmula", conclou.

Respecte a la situació del Barça de bàsquet, Mario Hezonja és optimista: "Em sento molt bé perquè portem un mes sense derrotes. L'equip passa per un gran moment i estem treballant dur per intentar millorar encara més i seguir creixent pel mateix camí".

P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }

stats