Barça
Esports Barça 01/06/2015

Massimiliano Allegri: "Volem demostrar que tenim qualitat per jugar contra aquest Barça"

L'entrenador del Juventus ha analitzat aquest dilluns la final de la Lliga de Campions que el seu equip disputarà contra el Barça

Ara
1 min
Massimiliano Allegri / AFP

BarcelonaMassimiliano Allegri, entrenador del Juventus, ha analitzat aquest dilluns la final de la Lliga de Campions que el seu equip disputarà contra el Barça. "Volem demostrar que tenim qualitat per jugar contra aquest Barça", ha dir.

"Sabem de la qualitat de Messi, de Neymar, de Suárez i sobretot d'Iniesta. El Barça juga un futbol diferent a altres equips. Marcar a l'home a Messi mentre es mou és pràcticament impossible", ha opinat. "Messi i Neymar juguen de forma diferent a qualsevol altre davanter del món. Hem de fer un partit molt compacte", ha demanat.

"Aquest partit, encara que sigui una final, s'ha de preparar amb tanta simplicitat i tanta tranquil·litat. Jugar contra el Barça és diferent als altres equips. Necessites molta paciència i força mental. Per vèncer aquesta final cal fer-ho molt millor que contra el Madrid. Allí era a doble partit, aquí no", ha recordat.

"És divertit preparar tàcticament una final de Champions. Sóc un privilegiat per dirigir aquest equip", ha dit el tècnic.

stats