BARÇA
Esports Barça 07/07/2017

Mathieu fitxa per l’Sporting de Portugal a cost zero

El jugador ja ha signat un nou contracte amb l'Sporting de Portugal, per dos anys i amb 60 milions de clàusula

Martí Molina
1 min
Mathieu s'ha exercitat amb el grup / FCBARCELONA

BacelonaJérémy Mathieu ha deixat de ser jugador del Barça. El central francès ha rescindit el contracte amb el conjunt blaugrana i el seu pròxim destí serà l’Sporting de Portugal, club amb el qual s'ha estat entrenant a prova els últims dies i que aconsegueix els seus serveis a cost zero.

El defensa, de 33 anys, signa un contracte per dues temporades amb una clàusula de rescissió de 60 milions d’euros. El conjunt de Lisboa va fer oficial la contractació de Mathieu poc després que el Barça informés que el futbolista -que acabava contracte el 2018- deixava el Camp Nou.

Mathieu tanca així una etapa de tres temporades al Barça, totes amb Luis Enrique a la banqueta, durant les quals ha guanyat nou títols: dues Lligues, una Champions, tres Copes, una Supercopa d’Espanya, una Supercopa d’Europa i un Mundial de Clubs.

El defensa va arribar al Camp Nou l’estiu del 2014 procedent del València a canvi de 20 milions. Internacional amb França, ha alternat les posicions de central -principalment- i lateral esquerre, ha disputat 91 partits amb la samarreta blaugrana -66 com a titular- i ha marcat quatre gols. El seu rendiment, però, ha anat de més a menys, condicionat per les lesions. La més greu, la que va patir el març del 2016 al menisc i que el va deixar dos mesos fora dels terrenys de joc.

stats