BARÇA
Esports Barça 29/05/2014

Messi: "Sóc el meu crític número 1, sé quan les coses van bé i quan van malament"

El crac argentí del Barça parla amb ESPN abans del Mundial del Brasil

Ara
1 min

BarcelonaLeo Messi ha estat entrevistat a ESPN abans de l'inici del Mundial de futbol del Brasil i ha parlat de la seva vida personal i del Mundial, que ha assegurat que té ganes de guanyar.

L'argentí, en aquest vídeo, assegura que és "una persona normal", tot i que reconeix que el naixement del seu fill li va canviar la vida: "Et fa veure les coses d'una altra manera. Avui el primer és el meu fill i després hi ha tota la resta. Veure el meu fill quan arribo a casa és una alegria enorme que et fa oblidar totes les coses dolentes".

Messi, que assegura que sempre té ganes de superar-se, afirma: "Sóc el meu crític número 1, sé quan les coses van bé i quan van malament a la feina". L'argentí diu que a ell l'únic que li importa és "jugar a futbol". "Jugo a futbol des de petit i sempre he dit que quan em cansi de gaudir-ne, ho deixaré. Ho faig perquè m'agrada", ha comentat.

El crac blaugrana diu que té ganes "de ser campió del món". "Però no perquè canviï la manera en què em veuen o per ser un gran, sinó només per aconseguir l'objectiu amb la selecció i poder sumar una copa del món al meu historial de títols", ha dit Messi abans de reconèixer que té "molta enveja sana" per voler ser al lloc dels seus companys del Barça de la selecció espanyola, vigents campions del món. "Per més que ho pregunti als meus companys no crec que em sàpiguen explicar-me el que se sent", diu, rient.

stats