Barça
Esports Barça 12/01/2023

Els Mossos sospiten que Bartomeu i el seu equip van filtrar els contractes de Messi i Piqué

Diverses converses intervingudes demostrarien la malvolença de l'excap de l'assessoria jurídica del Barça

ARA
1 min
Els Mossos registren les oficines del Barça en la marc de la investigació del Barçagate.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra veuen indicis que l'exdirector general del Barça, Òscar Grau, i l'excap dels serveis jurídics, Román Gómez Ponti, van filtrar els contractes de Lionel Messi i Gerard Piqué a la premsa, segons ha avançat la Cadena SER. Un informe dels Mossos, que s'ha lliurat al jutjat de Barcelona que investiga el Barçagate, recull diversos correus que apunten que Gómez Ponti i Grau, amb el coneixement del llavors president del club, Josep Maria Bartomeu, “volien i pretenien” filtrar els contractes de Leo Messi i Gerard Piqué que va publicar El Mundo.

Les autoritats, que van escorcollar els domicilis dels acusats pel Barçagate i les oficines del Barça, van confiscar-hi diversos dispositius electrònics. De mica en mica, la informació que contenen s'ha anat analitzant i ara els Mossos veuen indicis, per diverses converses entre els dos directius que van formar part de la junta de Josep Maria Bartomeu, que tenien la intenció que es fessin públiques les dades dels contractes dels jugadors. La filtració suposaria un delicte de revelació de secrets, que no s'investiga en el marc del Barçagate.

"Nan hormonat" i "rata de claveguera"

Els missatges intervinguts als mòbils revelen la malvolença de Gómez Ponti per Messi, a qui qualifica de "rata de claveguera" i "nan hormonat". Són exemples d'un llarg correu electrònic –que ha reproduït El Periódico– de Gómez Ponti a Bartomeu, amb còpia a Òscar Grau, el CEO de l'entitat, en què planteja “mesures radicals” per reduir la massa salarial del primer equip com l'acomiadament de jugadors. I hi afegeix que “tampoc seria una mala idea publicar els contractes milionaris del primer equip perquè la gent els pugui repudiar públicament”.

stats