Barça
Esports Barça 04/01/2013

La cadena nord-americana CBS analitza el Barça i Leo Messi amb dos reportatges d'una hora

Aquesta setmana s'estrenaran dos reportatges de 60 minuts sobre el model esportiu del Barça i sobre Leo Messi, que ha acabat l’any 2012 amb un rècord de 91 gols

Ara
1 min
La CBS dedica un ampli reportatge al Barça i al seu model de club

BarcelonaLa cadena nord-americana CBS ha fixat la seva atenció informativa en el Barça i ha decidit dedicar-li dos amplis reportatges d'una hora dins el seu programa '60 minutes', que ja fa 44 temporades que és a la graella i reuneix davant la pantalla una mitjana de 16 milions d'espectadors cada setmana.

Aquest diumenge, 6 de gener, s'emetrà la peça sobre el model del Barça, que permetrà a la CBS analitzar l'èxit esportiu de l’equip de futbol, però també del model formatiu que caracteritza el club des de fa anys. El reportatge destaca especialment que prop del 70% dels jugadors del primer equip s’han format a La Masia. La CBS ha pogut parlar amb el president Sandro Rosell, el director esportiu Andoni Zubizarreta i els futbolistes Leo Messi, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas i Gerard Piqué.

L'altre reportatge que emetrà la CBS i que està relacionat amb el Barça és un audiovisual sobre Leo Messi, en honor als seus 91 gols del 2012, que va ser entrevistat pel periodista Bob Simon. S’estrenarà dos dies després de la gala de la Pilota d'Or.

stats