Barça

Pedri té una ruptura al bíceps femoral i es perdrà la resta de la temporada

El canari ja va començar la temporada lesionat

1 min
Pedri i Araujo, decepcionats durant el partit contra l'Eintracht

BarcelonaEl Barça ha explicat que les proves realitzades aquest matí al jugador del primer equip Pedri confirmen que té una ruptura al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Segons el club, "és baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat", però amb aquesta lesió el canari es perdrà el que queda de temporada.

El futbolista canari, que viu la segona temporada al primer equip blaugrana, va ser un dels jugadors més utilitzats el curs passat, en què va arribar a disputar més de 70 partits. Després d'un partit al camp del Sevilla es va lesionar i es va perdre alguns enfrontaments en una temporada en què Luis Enrique el va convocar per jugar l'Eurocopa i també va ser als Jocs Olímpics de Tòquio. Aquesta segona temporada, el canari s'ha lesionat dos cops. L'anterior vegada va ser una recaiguda de la lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra. Ara s'ha lesionat a la mateixa cama, però en un altre múscul.

Pedri, que no va poder participar en bona part dels partits de les primeres jornades, s'havia convertit en el pal de paller de l'equip amb Xavi. El tècnic de Terrassa ja havia intentat donar descans al migcampista, com va passar al camp del Llevant, quan va ser suplent, però va haver d'entrar a la segona part per marcar un dels gols de la remuntada blaugrana. Contra l'Eintracht va notar molèsties a la primera part i va demanar la substitució. Pedri es perdrà per començar els tres partits de Lliga dels pròxims deu dies, contra el Cadis, la Reial Societat i el Rayo Vallecano.

stats