Pilota d'Or
Esports Barça 07/01/2013

Guardiola: "No tinc equip, i no sé on entrenaré, però tornaré a entrenar l'any que ve"

L'extècnic del Barça avança que la temporada que ve tornarà a seure a la banqueta, però no concreta en quin equip. A més, reconeix que li agrada seguir els partits des de la televisió i com a aficionat perquè "es veuen molt bé"

Natalia Arroyo
2 min
Vicente del Bosque i Pep Guardiola

Zuric (enviada especial)En una roda de premsa conjunta amb els tres finalistes a la Pilota d'Or, Vicente del Bosque i Pep Guardiola, candidats al guardó de millor entrenador del 2012, han comparegut davant els mitjans. No hi era José Mourinho, l'altre aspirant, que ja havia avisat que no viatjaria a Zuric per quedar-se a Madrid a preparar el partit de tornada de Copa del Rei contra el Celta.

Amb to distès, Guardiola ha assegurat que "el futbol des de fora es veu molt bé, és diferent". "Ara em miro el futbol com a aficionat. Gaudeixo del futbol i dels grans jugadors i grans equips que hi ha al món", ha afegit. "L'any que ve tornaré a entrenar, sí", ha avançat el de Santpedor, que no ha especificat en quin club ho farà. "No tinc equip, i no sé on, però tornaré a entrenar", ha sentenciat, per descartar una de les opcions que li han plantejat. "Jo, al Bayern Munic? Té Jupp Heynckes d'entrenador i seria una falta de respecte per part meva parlar de cap club que tingui un tècnic dirigint-lo", s'ha limitat a dir.

"Veure el Barça jugar continua sent un espectacle -ha apuntat Guardiola, que ha elogiat la tasca de Tito Vilanova-. El millor orgull és veure que tot continua de la mateixa manera o, fins i tot, millor. Jo vaig tenir la sort de dirigir aquests jugadors i de recollir un llegat que va molt més enllà i que continua fent del Barça un club admirat arreu del món".

Preguntat per l'interès de la selecció del Brasil a contractar-lo, Guardiola ha dit: "Que un país amb tants mundials com el Brasil pugui pensar que jo puc ajudar-los és un honor. Però jo sempre he pensat que una selecció l'ha de dirigir algú del país, que senti el país".

stats