Barça
Esports Barça 27/04/2011

Guardiola: "He dit als jugadors que si el Madrid ens eliminava seria a través del joc"

El tècnic no ha volgut respondre les acusacions de Mourinho després del partit, i s'ha limitat amb un "sense comentaris" malgrat la insistència dels periodistes

Martí Molina
2 min
Guardiola a la sala de premsa del Bernabéu

BarcelonaEl tècnic blaugrana s'ha mostrat molt content per la victòria a l'anada de les semifinals de Champions contra el Madrid (0-2); tant per la manera com s'ha produït com pels condicionants. "He dit als jugadors que si el Madrid ens eliminava seria a través del joc".

Ha explicat que abans de sortir al camp ha dit als seus jugadors que "si ens eliminen seria a través del joc", evitant que perdessin la concentració amb polèmiques arbitrals. De fet, Guardiola no ha volgut respondre les acusacions de Mourinho després del partit, i s'ha limitat a un "sense comentaris". Tampoc no ha volgut fer sang sobre la negativa del Madrid de regar la gespa tot i tenir-ho pacatat: "UEFA ha arribat a un acord amb els clubs perquè es regui el camp però no s'ha fet. És una pregunta per la UEFA, no per mi", ha dit el tècnic.

Sobre la prèvia del partit, Guardiola ha explicat que "Hem arribat amb molts problemes, pocs jugadors a disposició i molts joves a la banqueta. Hem aconseguit que el Madrid no tingués opcions a la primera part, i això és molt difícil a un camp com aquest. Avui hem jugat molt bé. Hem arribat al Bernabéu amb 12 jugadors del filial a jugar contra un equip que té 9 copes d'Europa. Al camp hem intentat jugar el millor possible i hem guanyat el partit".

Parlant del partit, Guardiola ha assegurat que "Hem jugat un molt bon partit, contra 10 però també amb 11. Hem controlat les seves contres quan és un equip molt perillós. Keita ens ha donat la possibilitat de tallar els controls. Hem dut el pes del partit amb un Xavi-Messi que ens donava molt equilibri. I hem pogut guanyar el partit. Felicito l'equip". Menció a part per Villa i Keita, a qui ha destacat pel partit que han completat.

Sobre el plantejament en sí, el tècnic ha explicat que: "Hem corregit coses de la final que no vàrem fer malament. Jugar més vegades fa que els coneguem més i que ells et coneguin a tu. El Madrid és capaç de jugar-nos de moltes maneres diferents amb els 7 davanters que té".

Guardiola ha repetit, en diverses ocasions, que "No hem arribat a la final. Hem jugat el primer partit i hem guanyat 0-2. Ens queda la tornada". I ha alertat que "el Madrid serà més fort dimarts vinent perquè venia de guanyar la Copa i això fa que sempre tinguis un pel menys d'intensitat. Però el dimarts, el Madrid la tindrà, perquè ha perdut avui".

stats