BARÇA
Esports Barça 30/01/2012

Pep Guardiola introdueix una doble sessió per preparar l'eliminatòria de Copa

L'equip s'exercitarà aquest dimarts al matí (11 hores) i també a la tarda (18 hores) abans que el tècnic ofereixi la roda de premsa prèvia al partit contra el València

Efe
1 min
Els jugadors del Barça, durant l'entrenament d'aquest dilluns. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barcelona prepararà aquest dimarts el partit de Copa del Rei contra el València de dimecres amb una inusual doble sessió d'entrenament amb la qual Pep Guardiola intensificarà la preparació del seu equip.

L'equip s'entrenarà al matí (11 hores) i també a la tarda (18 hores), abans que el tècnic blaugrana ofereixi una roda de premsa.

En total Guardiola comptarà amb quinze jugadors del primer equip, entre ells Isaac Cuenca, l'últim a incorporar-se a l'equip procedent del filial.

A més últimament estan intervenint en els entrenaments els jugadors del Barça B Jonathan dos Santos, Christian Tello, Sergi Roberto, Rosell, Espinosa, Balliu i Sergi Gómez.

El Barcelona té previst viatjar a València el mateix dia del partit, dimecres al matí, i s'ha vist obligat a canviar de companyia aèria per al trasllat, ja que inicialment havia reservat un vol xàrter amb Spanair, companyia que recentment ha cessat les seves activitats.

stats