Publicitat
Publicitat

Barça

El tècnic de l'Sporting confia en les seves opcions de guanyar

Preciado: "El Barça podria venir adormit pels partits de selecció, però el Pep despertarà ràpid els jugadors"

Manolo Preciado és dels entrenadors que parlen clar i abans de rebre el Barça dissabte a les 20 h al Molinón s'ha preguntat: "Per què no pot l'Sporting donar la sorpresa de la jornada?"

L'entrenador de l'Sporting ha parlat a Ràdio Marca Barcelona sobre el partit que el seu equip jugarà dissabte contra el Barça i ha previst un partit intens, amb "el Molinón ple a vessar i un suport de l'afició enorme" que fa somiar els asturians a "donar la sorpresa" de la jornada. "Per què no?", s'ha preguntat el tècnic.

I és que Preciado confia que l'estranya setmana que han tingut els blaugranes, amb compromisos de seleccions pel mig i la renovació de Guardiola, els faci sortir "una mica adormits". Diu Preciado que "de l'Sporting gairebé ni se n'ha parlat" i que això és una sort per als seus interessos, però ha afegit de seguida que "Guardiola s'encarregarà de despertar els jugadors ràpid i fer-los espavilar".

Seguint amb els elogis al seu amic i company de professió, Preciado ha destacat que aquest Barça "és el millor equip" que ha vist "mai" i segurament "el millor dirigit". "És difícil fer-los mal i vèncer-los. Tots els entrenadors presumim de conèixer els secrets per derrotar-los, els hem estudiat els punts febles i tot així no hi ha manera que deixin de guanyar. Per això el mèrit que tenen és bestial".

L'esperit de Preciado, però, serà sortir convençut que l'Sporting té opcions: "En aquest món del futbol no es pot sortir mai pensant que perdràs un partit. Vinc d'entrenar i els meus jugadors estan amb foc als ulls, amb ganes de jugar contra aquests monstres del Barça i veure si podem fer-los mal", ha dit, matisant que aquest "fer-los mal" no s'ha de malinterpretar en joc agressiu sinó en ganes de derrotar-los.

Per acabar, Preciado ha dit una d'aquelles frases que demostren fins a quin punt és admirable el talent de la plantilla del Barça. "Qualsevol mortal seria feliç amb algun dels jugadors reserves del Barça".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT