FUTBOL
Esports  /  Barça 19/07/2014

El president de l'Uruguai, sobre Luis Suárez: "És un cas per portar a un hospital i tractar-lo amb un psiquiatre"

José Mujica ha dit que el nou davanter del Barça "té algun problema", en una entrevista publicada aquest dissabte al diari 'Folha de São Paulo'

Efe
1 min

São PauloEl president de l'Uruguai, José Mujica, ha afirmat en una entrevista publicada aquest dissabte pel diari 'Folha de São Paulo' que el futbolista Luis Suárez pateix "un problema que no se soluciona amb sancions".

"Aquest noi té algun problema (apuntant al cap). Ve d'un lloc molt pobre. La ràbia l'enfureix i ell no es domina. És un cas per portar a un hospital i tractar-lo amb un psiquiatre. És un problema que no soluciona amb sancions", ha dit.

La FIFA ha imposat una sanció a Suárez per mossegar el defensa italià Giorgio Chiellini durant un partit del Mundial del Brasil 2014. A més d'una multa econòmica, el davanter està inhabilitat per jugar a futbol durant quatre mesos i durant nou partits internacionals, a més de ser expulsat del Mundial.

Després de la decisió de la FIFA, el president uruguaià va sortir en defensa de Suárez i va criticar durament l'organisme en considerar que els seus dirigents són "una colla de vells fills de puta".

stats