SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 18/05/2013

El Barça B rep l'Alcorcon amb l'oportunitat de fer un favor al Girona

El filial blaugrana juga aquest dissabte a la tarda al Mini Estadi (18h/Esport3)

Efe
2 min
Deulofeu celebra un gol amb el seu company del Barça B Luis Alberto /

BarcelonaEl Barça B rep aquest dissabte a la tarda (18h/Esport3) l'Alcorcon en un partit en què els blaugranes no s'hi juguen res, però que tenen l'oportunitat d'ajudar el Girona ja que al davant tindran un dels candidats a l'ascens. El filial blaugrana ja va aigualir la festa la setmana passada al líder, l'Elx, i confia en guanyar avui l'Alcorcon, que és cinquè però que està a només dos punts del Girona, segon classificat.

Tot i que els d'Eusebio ja tenen la feina feta des de fa temps, encara està en competició el futur de molts jugadors en el club, ja sigui en el filial o la seva projecció en el primer equip.

El Barça recupera el porter Oier Olazábal i el davanter Luis Alberto, mentre que haurà de recompondre novament una malmesa defensa en la qual perd per sanció a Lombán i Balliu.

També seran baixes Sergi Roberto, que no té encara l'alta i no s'ha exercitat amb l'equip, i Cristian Lobato, a causa de les molèsties que arrossega des de fa setmanes als tendons de la rotula, mentre que Planas evoluciona favorablement de la seva lesió.

Enfront tindran un Alcorcón que necessita guanyar després de dues derrotes consecutives contra el Girona i el Vila-real que l'han relegat al cinquè lloc, han reduït les seves opcions d'ascens directe i l'obliguen a puntuar per no complicar-se la seva presència en les eliminatòries d'ascens a Primera.

ar fer-se amb la possessió per poder portar la iniciativa ofensiva i no patir massa desgast físic, com ha ocorregut en anteriors enfrontaments.

Les nombroses baixes de què disposa l'equip, quatre per sanció –Nagore, Ángel Sánchez, Oriol Riera i Kike López– i una per lesió –Juli– obligaran el tècnic José Bordalás a recompondre el seu onze inicial.

En el lateral dret, substituint a Nagore, entrarà Álvaro Arroyo. L'altre lateral l'ocuparà el francès Camille, que deixarà el seu lloc de central a Víctor Laguardia. La baixa per lesió de Juli serà suplerta per Dani Nieto, que ha marcat tres gols decisius en les últimes jornades, mentre que la vacant d'Oriol Riera, màxim golejador de l'equip amb 18 gols, serà ocupada per Sergi Enrich, que no juga de titular des del passat 13 d'abril.

Alineacions probables

Barça B: Oier; Patric, Sergi Gómez, Ié, Muniesa; Ilie, Rafinha, Espinosa; Deulofeu, Dongou i Luis Alberto.

Alcorcón: Manu Fernández; Arroyo, Babín, Laguardia, Camille; Fernando Sales, Rubén Sanz, Abraham, Dani Nieto; Morán o Miguélez i Sergi Enrich.

Àrbitre: Monescillo. C. Castellanomanxec

Camp: Mini Estadi

Hora: 18 h / Esport 3

stats