BARÇA
Esports Barça 04/05/2015

L'excapità del Barça Carles Puyol assegura que l'equip "està de meravella"

El jugador català ha explicat a RAC1 que veu el conjunt de Luis Enrique amb opcions reals d'aconseguir el triplet i que no descarta ser, algun dia, entrenador

Ara
1 min
Torna l'Home del braçalet Puyol, amb un remat de cap, va marcar l'1-2 en la golejada de l'any del triplet i ho va celebrar fent un petó a la senyera al Bernabéu.

BarcelonaL'excapità del Barça Carles Puyol ha explicat aquest dilluns que veu el conjunt de Luis Enrique "de meravella" i amb opcions reals de "guanyar el triplet". En aquest sentit, l'excentral ha assegurat a el programa 'El món a Rac1' que sempre ha "confiat plenament" en els seus excompanys i per això s'ha declarat "optimista" pel que resta de temporada.

Puyol ha transmès un missatge d'unitat al vestidor: "Si s'arriba a la final de la Champions queden set partits i s'han d'afrontar com fins ara. Amb unió. Si se segueix units es faran coses importants", ha explicat la icona barcelonista. L'excapità ha reconegut trobar a faltar aquests ambients: "Trobo a faltar la competició i el futbol, però s'ha d'acceptar". Per això ha dit que alguna vegada li ha passat "pel cap tornar a jugar". De totes maneres ha explicat que ho va deixar per no jugar al 80% i no s'ha definit sobre la possibilitat de tornar als terrenys de joc.

En aquest sentit, el català ha valorat l'opció de tornar a acostar-se als vestidors professionals com a entrenador. "Primer vaig dir que no em volia treure el títol d'entrenador perquè no volia ser-ho. Ara dic que sóc molt jove i que ja ho veurem… El futbol fa moltes voltes", ha afirmat Puyol.

stats