Publicitat
Publicitat

BARÇA

El representant d'Abidal: "Éric es vol retirar al Barça"

En declaracions a COMRàdio, David Venditelli diu que Abidal està molt content per tots els missatges que ha rebut per la seva renovació: "S'ha emocionat"

El representant del blaugrana Éric Abidal, David Venditelli, ha dit als micròfons de COMRàdio que "l'Éric es vol retirar al Barça". "El seu objectiu és guanyar més títols i acabar la seva carrera al Barça", ha comentat el representant, que ha assegurat que Abidal ha rebut més ofertes: "Sí, ha tingut ofertes, és normal. Però ell no volia marxar de Barcelona. L'any 2011 ha estat ple d'emocions i la millor decisió era quedar-se a Barcelona".

Venditelli ha comentat quines són les sensacions del jugador després de renovar: "L'Éric està molt content pel fet que Guardiola, el millor entrenador del món, faci aquests compliments sobre ell. Està molt content i emocionat. Tots els missatges de la seva renovació l'han emocionat", i ha relatar com s'ha arribat a un acord amb el club per la renovació del francès. "Dilluns vam arribar a un acord amb el club. Sobre modalitat, durada i altres detalls vull parlar-ho amb el club. Crec que ens reunirem amb el president, però vem arribar a un acord definitiu. Estem, esperant al dia, segurament el 26, després del clàssic per reunir-nos".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT