BARÇA
Esports Barça 27/11/2014

"Rijkaard és per a mi l'entrenador més especial": Bojan, en 10 frases

El davanter de l'Stoke parla en una entrevista a l'agència EFE

Ara
2 min

BarcelonaBojan Krkic, davanter de l'Stoke City, ha parlat dels problemes que va tenir quan va ser convocat per la selecció espanyola, del seu pas pel Barça i de com se sent ara a la Premier en una entrevista a l'agència EFE. Aquestes són les frases més destacades:

  1. "Rijkaard és per a mi l'entrenador més especial. No només em va obrir la porta d'aquest món, també em va donar la confiança per instal·lar-m'hi".
  2. "De l'època de Guardiola hi ha molts records, n'hi ha de bons i de dolents, com amb qualsevol entrenador. Vaig treballar amb ell tres anys i va haver-hi moments bons i no tan bons, però de tots se'n treuen conclusions".
  3. "Sempre m'han preguntat sobre la possibilitat de tornar al Barça. No vull tancar cap porta. És on vaig créixer, on m'ho van ensenyar tot i on vaig poder gaudir durant quatre anys magnífics".
  4. "En aquests últims anys la qüestió de la meva posició ha estat important, he jugat a llocs que no s'adapten a on puc explotar les meves qualitats, però també aprens molts coses".
  5. "Quan vaig dir que no a la selecció espanyola era perquè tenia atacs d'ansietat. Va ser el meu primer any, era molt jove i tot va arribar de cop amb 17 anys. El meu cos va necessitar una mica de temps per assimilar-ho tot".
  6. [Sobre els problemes amb la selecció] "En aquell moment va ser un pal dur, per dir que no a la selecció i per les crítiques que vaig rebre, injustes perquè la gent desconeixia la realitat"
  7. "L'Stoke és una aposta arriscada. Va influir l'interès de l'entrenador, el fet de venir a jugar a la Premier i també vaig estar parlant amb amics que van seguir l'any passat l'Stoke".
  8. "En els últims partits partits l'entrenador ha sabut trobar un sistema de joc que ens està donant bons resultats i a mi m'està afavorint".
  9. "El Chelsea és l'equip més sòlid en aquest inici de temporada. Nosaltres fa dos setmanes vam guanyar al camp del Tottenham, aquesta setmana vam perdre contra l'últim... la competència és molt alta".
  10. "Tant a la Lliga com a la Premier hi ha molta qualitat, però a Anglaterra la intensitat és molt més elevada. Fa que els partits siguin més cridaners, més igualats".
stats