BARÇA
Esports Barça 17/05/2011

La secció de rugbi del Club Natació Poble Nou sorteja una entrada per a la final de Wembley

Els responsables intenten vendre fins al dia 22 de maig mil butlletes a cinc euros cadascuna per recaptar fons de cara a ajudar els més desfavorits

David R. Jover
1 min

Barcelona“L'objectiu és aconseguir 5.000 euros, que és una gran part del pressupost de la temporada vinent”, assegura Augusto Barceló, coordinador de l'Escola de Rugbi del Club Natació Poblenou-Enginyers.

I com ho faran? La fórmula és senzilla. Fins al proper 22 de maig, al poliesportiu Can Felipa del Poble Nou, s'hi vendran butlletes a cinc euros per entrar en el sorteig de la tan preuada entrada. El guanyador serà la persona que vegi com els seus tres números de la butlleta coincideixen amb els del sorteig de l'ONCE.

I és que mitjançant el rugbi s'intenta educar i ensenyar valors positius als més de cent nens que acull l'escola, dels quals la majoria són immigrants. “Acollim nens que tenen problemes econòmics i que amb prou feines algú d'ells pot pagar la quota”, assegura Barceló, que comenta que els diners serviran, en gran part, “pels desplaçaments quan calgui anar a jugar a Girona o Tarragona”.

La realitat social de Barcelona té moltes cares. Una d'elles és aquesta, la de molts fills d'immigrants que necessiten ajuda a través de les subvencions per tirar endavant. “La majoria de nens que tenim tenen entre 6 i 15 anys, i és complicat que l'escola pugui assumir tots els costos que suposa jugar a rugbi cada cap de setmana o pagar els àrbitres, per exemple”, diu Augusto Barceló.

stats