Barça
Esports Barça 02/09/2016

Sang Culé aparca les seves tasques d'animació

El grup no desapareix, però es reconverteix

i
àlex Gozalbo
1 min
Sang Culé, al Palau Blaugrana

BarcelonaSang Culé Cor Català, el grup d'animació del Barça, ha decidit repensar-se i deixar, en bona part, de realitzar les tasques d’animació que estava fent ara. "No és pas un adéu definitiu, és un nou començament des d’un altre punt de vista, és un nou començament a una nova manera de seguir el Barça i a les seves seccions diferent de com ho hem fet durant 25 anys", diu el grup en un comunicat.

"Creiem que ha arribat el moment de fer un pas al costat, reconvertir-nos en una altra manera de fer i d’estar, sense perdre mai l’essència de la nostra llibertat i independència", explica el grup. "Seguirem animant el Barça i continuarem animant les seccions, però a un altre ritme no tan vertiginós i sacrificat com fins ara. Seguirem defensant les nostres idees i seguirem, esclar, lluitant per aconseguir definitivament la desitjada independència de Catalunya, però ho farem d’una manera diferent i des de la nostra nova seu social", afegeix.

"Durant tot aquest temps hem tingut l’oportunitat de veure passar molts jugadors, diferents directives, molts treballadors del club, molts entrenadors i, com no, molts i molts socis i simpatitzants de la nostra penya", assegura Sang Culé, un grup d'animació amb 25 anys d'història.

stats