BARÇA
Esports Barça 27/06/2017

El Santos porta el Barça a la FIFA perquè el club català ha negociat amb Lucas Lima

El club brasiler creu que el club blaugrana ha negociat amb el migcampista abans del termini permès per la FIFA

Efe
1 min

Sao PauloEl Santos ha denunciat a la FIFA un suposat "assetjament" del Barça al migcampista Lucas Lima, amb qui hauria volgut negociar un contracte abans del termini permès, segons han informat aquest dimarts els mitjans brasilers.

El jugador brasiler té contracte fins al 31 de desembre, per la qual cosa podria començar a negociar amb qualsevol altre club sis mesos abans d'aquesta data, és a dir, a partir de l'1 de juliol. El Santos tem que hi hagi un acord signat entre Lima i el Barça, "està segur" que l'equip blaugrana "ha buscat el jugador abans del termini permès i no ha complert el reglament de transferències de la FIFA", segons ha publicat 'Globoesporte' i han confirmat altres mitjans brasilers.

"El cas està en mans del departament jurídic", ha assenyalat un comunicat del Santos, citat per aquests mitjans. Segons aquests mitjans, el Santos afirma a la nota que "el Barcelona és reincident" i recorda el cas de Neymar, amb qui suposadament el Barça va tancar un acord el 2011, si bé el seu contracte amb el club brasiler s'estenia fins al 2014.

Lucas Lima, de 26 anys, té una oferta de renovació del Santos per als pròxims 4 anys, però els seus representants asseguren que és possible aconseguir millors condicions fitxant per algun club europeu.

stats