Missatge amb to d'epitafi de Koeman i bany de realitat de Busquets

El tècnic afirma que "no sap" si té el suport del club i el capità defineix com a "crítica" la situació a Europa

2 min
Ronald Koeman, a Lisboa

Del plantejament alegre contra el Llevant a les pors de Ronald Koeman i el retorn als tres centrals. Tants com gols ha encaixat el Barça contra el Benfica, els mateixos que davant el Bayern Munic al Camp Nou. En dos partits a la Lliga de Campions, Marc-André ter Stegen ha recollit la pilota del fons de la xarxa en fins a sis ocasions, mentre que els blaugranes han estat incapaços d'estrenar el caseller golejador aquest curs a la màxima competició europea de clubs.

El Barça és un funeral i el tècnic neerlandès camina pel precipici. "Sento que tinc el suport dels meus jugadors", ha afirmat Koeman després de la dolorosa derrota a Lisboa. Però, quan ha sigut qüestionat sobre si se sentia recolzat pel club, el neerlandès ha fet una breu pausa i ha dit: "No ho sé". Un missatge amb to d'epitafi. De moment, Koeman serà encara l'entrenador aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.

"Fer fora Koeman? Al final és el més fàcil al món del futbol, però tots en som responsables", ha afirmat per la seva part Sergio Busquets. El capità blaugrana ha sigut el primer a donar a la cara, damunt de la gespa després del xiulet final. "La veritat és que estem en una situació crítica. Tenim zero punts, però hem de guanyar els dos pròxims partits contra el Dinamo de Kíev. Només ens queda pensar en positiu i millorar molt".

Busquets, abans, també havia sintetitzat el que ha passat a Lisboa argumentant falta de contundència: "No hem estat contundents. Ni en atac ni en defensa. Després d'encaixar el primer gol, hem reaccionat i hem tingut ocasions. Però no hem estat bé i això els rivals ho aprofiten". Davant el conjunt portuguès, el Barça no ha xutat en cap ocasió a la porteria rival. "No sé si hem xutat o no entre els tres pals, però hem tingut força arribades. Les estadístiques estan molt bé, però si ens aproximem, és una ocasió ni que acabi entre els tres pals", ha valorat el migcampista de Badia del Vallès. "Ells han sabut esperar que perdéssim la pilota i fer-nos mal al contraatac".

Sergio Busquets
stats