BARÇA
Esports Barça 08/11/2018

Tebas portarà el Girona-Barça de Miami als tribunals

El president de la Lliga espera que la justícia li doni el vistiplau a principis de desembre

Ara
1 min
Javier Tebas

BarcelonaSegueix l'estira-i-arronsa entre la Lliga i la Federació per la disputa del Girona-Barça a Miami. Mentre la patronal insisteix a dur el partit del 26 de gener als Estats Units, l'ens federatiu s'hi nega i demana a totes les parts que "s'oblidin" d'aquesta possibilitat. El cas està bloquejat, i el president de la Lliga, Javier Tebas, ha confirmat aquest dijous que portarà el tema als tribunals i que "fins a la primera setmana de desembre" hi ha possibilitats que li donin "la raó".

"A nosaltres la Federació no ens ha respost encara ni sí ni no, i nosaltres ja hem iniciat els tràmits legals corresponents per reclamar on correspongui. No diré on, però nosaltres ja estem en òrgans tercers per decidir. Creiem que tenim dret que es pugui jugar a Miami", ha dit, poques hores després que Rubiales (president de la Federació) donés el tema per tancat.

"Ja sabíem que hauríem d'arribar a reclamar en els tribunals, no és nou, hem esperat a tenir les proves del que s'està dient. És veritat que el reglament de partits internacionals deixa fins al gener. Queden més de dos mesos. Nosaltres, crec que fins a la primera setmana de desembre tenim possibilitats que ens donin la raó", ha afegit.

Tebas ha reconegut que no ha parlat amb el president de la FIFA, Gianni Infantino, després que l'organisme internacional dictaminés que el Girona-Barça s'havia de disputar en territori de la Federació Espanyola. "Que em digui on està escrit. No ho diu enlloc", tancava Tebas, posant com a exemple que la Supercopa d'Espanya d'enguany es va jugar a Tànger. "Per què ells sí i nosaltres no?"

stats