Barça
Esports Barça 10/10/2011

Un testimoni nega la versió de Laporta i diu que ell no va presentar l'empresari uzbek a l'expresident

George Mikazde, marit de la secretaria de Laporta, diu que va conèixer Miraldil Djalalov el mateix del dia del sopar i que només va fer de traductor, i l'expresident havia declarat que Mikazde és qui el va convidar al sopar

Albert Solé
1 min

BarcelonaUn dels testimonis importants del judici, George Mikazde, marit de la secretària de Laporta, ha contradit la versió que havia donat l'expresident en la seva declaració. Laporta ha dit que ell va anar al sopar al Via Venetto amb l'empresari uzbek Miraldil Djalalov perquè li ho va dir Mikazde, no per la intermediació de Tutumlu, però Mikazde ha assegurat que ell no coneixia Djalalov abans del sopar, i que ell només va fer de traductor, ja que és rus.

Mikazde, però, també ha contradit la versió de l'acusació, ja que ha assegurat que en la conversa entre Djalalov i Laporta no van parlar de cap negoci sinó de coses generals del Barça i de la família. També ha afirmat que Tutumlu va intentar intervenir en la conversa, però que Djalalov no li feia cas i que només volia parlar amb Laporta.

Mikazde era client del bufet d'advocats de Laporta, i posteriorment va treballar al Barça, igual que la seva dona, Manana Giorgadze, que també estava cridada a testificar, però no ha vingut per malaltia.

stats