Barça
Esports Barça 21/04/2013

Tito Vilanova convoca tots els disponibles, a més de Messi, per al partit de Munic

L'equip marxa aquest dilluns al matí cap a la ciutat bavaresa. Leo Messi entra a la llista tot i que encara no té l'alta mèdica, però la podria rebre abans de l'enfrontament

Ara
1 min

BarcelonaTito Vilanova i Jordi Roura s'enduen tots els disponibles del primer equip, a més de Leo Messi –que encara no té l'alta mèdica– i el porter Oier del filial, per al partit que el Barça ha de jugar aquest dimarts a Munic contra el Bayern, de l'anada de semifinals de Champions.

L'equip marxa aquest dilluns al matí cap a la ciutat bavaresa, on quedarà concentrat de cara al partit. A la tarda s'entrenarà a l'Allianz Arena (19 h). El dimarts, després del partit, l'equip tornarà cap a Barcelona.

Leo Messi ha entrat a la convocatòria tot i no tenir l'alta mèdica, si bé es preveu que el davanter argentí la rebi abans del partit i pugui jugar contra el Bayern. També ha entrat a la llista el porter del filial Oier, que com és habitual, viatja amb l'equip en els desplaçaments europeus.

Convocatòria de 21 jugadors: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Abidal, Song, Tello, Oier (31).

stats