COPA DEL REI
Esports Barça 31/10/2012

Tito Vilanova: "Les eliminatòries mai poden donar-se per tancades"

El tècnic del Barça elogia l'esforç dels seus jugadors, que ho han donat tot per superar un equip de Segona Divisió B

Ara
1 min
El tècnic del Barça, Tito Vilanova, durant el partit contra l'Alabès a Mendizorrotza

BarcelonaEl tècnic del Barça Tito Vilanova ha elogiat l'esforç que han fet els seus jugadors contra l'Alabès, un equip de Segona Divisió B. "Jugadors que ho han guanyat tot han jugat un partit contra un equip de Segona B i ho han donat tot. Sabem de la bona temporada que està fent l'Alabès i crec que hem fet un partit molt seriós. L'hem tingut controlat en tot moment, malgrat que l'Alabès ha fet un bon partit", ha dit Vilanova en la roda de premsa posterior.

Tot i això, l'entrenador blaugrana no ha donat per guanyada l'eliminatòria. "Les eliminatòries mai no poden donar-se per tancades. Fins que no faltin pocs minuts a casa i tinguem el partit de cara no podrem dir-ho. A casa haurem de fer un partit molt seriós", ha afegit Vilanova.

El tècnic també ha valorat la tornada de Dani Alves. "És una bona notícia. Li ha anat bé. Físicament està amb un bon to i ho ha estat intentat amb Alexis, a qui només li ha faltat el gol. Els dos han fet un bon partit", ha assegurat Vilanova.

El tècnic també ha parlat de l'estat del davanter David Villa, que de mica en mica va entrant en la dinàmica de l'equip i aquest dimarts, sent titular, ha marcat un gol. "Podria haver-li donat més minuts, però el partit l'ha desgastat molt i he preferit prioritzar la qualitat dels minuts a la quantitat", ha conclòs Vilanova.

stats