BARÇA
Esports Barça 31/05/2015

Vilarrubí adverteix que el Barça serà "reactiu" davant d'una possible sanció per la xiulada a l'himne

El vicepresident del Barça diu que el club va fer el que havia de fer abans del partit i que una sanció seria "totalment injusta" perquè ells eren "un equip visitant"

Efe
1 min

BarcelonaEl vicepresident del Barça Carles Vilarrubí ha assegurat aquest diumenge que el club català serà "reactiu" si és sancionat per la xiulada a l'himne espanyol, per part de l'afició culer i la de l'Athletic Club, abans de la final de la Copa del Rei, disputada aquest dissabte al Camp Nou.

En declaracions a RAC1, Vilarrubí ha indicat que l'entitat blaugrana va fer "el que tocava fer" abans del partit: "Vam dir públicament que la nostra posició era la de respecte a les institucions, a les persones i als himnes. No ens tocava anar més enllà".

No obstant això, ha advertit que el Barça recorrerà una possible sanció que, al seu entendre, seria totalment injusta. "Si hi ha sanció, hem de ser reactius. En definitiva, érem un equip visitant, érem un element passiu", ha apuntat. "Hem d'actuar en defensa dels interessos dels nostres socis", ha sentenciat.

stats