BARÇA
Esports Barça 19/01/2015

Xavi: "El que no s'associa bé amb Messi, no serveix pel futbol"

El migcampista del Barça ha parlat sobre l'actualitat blaugrana i sobre el seu futur en un acte promocional de l'empresa Dentix, on també hi era l'exjugador del Barça i del Reial Madrid Luis Figo

Ara
2 min
Xavi, durant l'acte promocional de Dentix / DENTIX

BarcelonaXavi Hernández ha dit que el jugador que no s'associï bé amb Messi és que no serveix pel futbol, en un acte promocional de la empresa Dentix d'aquest dilluns, on també hi ha participat l'exjugador del Barça i del Reial Madrid Luis Figo. "Jo sóc un passador i necessito socis al camp. Ara Rakitic, Busquets, Rafinha, Iniesta, Mascherano... i evidenment, Messi", ha comentat el migcampista de Terrassa.

Xavi també ha valorat l'eliminatòria del Barça i la present edició de la Lliga de Campions. "És difícil de preveure. Ens ha tocat un encreuament complicadíssim amb el Manchester City. M'imagino que al final hi haurà els de sempre", ha explicat. El migcampista del Barça també ha parlat del seu futur al club. "La meva idea és penjar les botes al Barça, però no sé que passarà en el futur. Aquest any semblava que estava fora i ja ho havia decidit i al final Luis Enrique i Zubizarreta em van convènçer per seguir. No m'aturo a pensar ara, gaudeixo al camp, ho estic passant bé i el meu objectiu principal és que l'equip segueixi aconseguint èxits. A partir d'aquí ja es veurà", ha afegit.

El jugador de Terrassa també ha estat preguntat pels jugador amb el perfil Barça. "Silva, Cazorla..., hi ha molt de nivell en el futbol espanyol i jugadors que fitxaria pel Barça, no cal mirar més enllà, a la selecció hi ha molts futbolistes d'un nivell altíssim per competir", ha conclòs.

Figo: "He jugat possiblement amb jugadors millors que Cristiano i Messi"

Luis Figo, que també ha participat en l'acte, ha parlat sobre la rivalitat entre el Reial Madrid i el Barça i sobre els dos millors jugadors del món, Cristiano Ronaldo i Leo Messi. "He tingut la felicitat de jugar en la meva època amb grandíssims jugadors. Tant en el meu equip com en contra, i possiblement millors que Cristiano i Messi", ha sentenciat. A més a més, l'exjugador portuguès també ha dit els dos equips són els millors del món. "Crec que hi ha un domini, gairebé un monopoli, dels dos equips més forts de tots els temps, com són el Madrid i el Barça", ha afegit.

stats