XICS
Esports Barça 02/03/2012

Artur Mas es troba amb els representants de la Fundació del Barça al Marroc

El president de la Generalitat s'ha reunit a Tànger amb representants de la Fundació FC Barcelona i del Casal dels Infants, entitat que cogestiona el projecte XICS d'aquesta ciutat.

Ara
1 min
Artur Mas, a la trobada amb els representants del XICS del Barça al Marroc

Tànger (Marroc)El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha reunit aquest divendres al matí a Tànger amb una delegació de la Fundació FC Barcelona, encapçalada pel patró Ramon Palou, amb l'objectiu de conèixer de prop el treball que es duu a terme amb el XICS de Tànger, situat al barri de Bni Makada. En aquesta trobada, hi han participat també membres del Casal dels Infants i de les diferents entitats locals que prenen part en el projecte.

Mas va iniciar dimecres un viatge oficial al Marroc, acompanyat de diversos consellers i de prop de 200 empresaris, amb l'objectiu de contribuir a posicionar les empreses catalanes en la licitació dels principals projectes d'aquest país del Magrib.

El projecte XICS té en aquest país un total de 2.000 beneficiaris i ofereix, entre altres coses, reforç escolar, assistència social i accés a l'esport i al lleure a joves entre 8 i 21 anys. El projecte compta també amb la cogestió del Casal dels Infants, una entitat catalana de reconegut prestigi en la transformació social i en l'ajuda a la infància i a l'adolescència. L'Agència Catalana per a la Cooperació al Desenvolupament (ACCD) participa en el programa com a entitat cofinançadora.

També en el marc de la visita del cap de l'Executiu català al Marroc, un grup de beneficiaris del projecte XICS va assistir dijous a un altre dels actes de l'agenda presidencial. Mas va inaugurar a Tànger una nova fàbrica de tubs aïllants pertanyent a l'empresa Relats, amb seu a Caldes de Montbui. Cinc beneficiaris del programa de formació professional en hostaleria que ofereix el XICS van realitzar pràctiques professionals ajudant l'equip encarregat del càtering d'aquest acte.

stats