X Games
Esports 04/10/2013

Barcelona lamenta la decisió d’ESPN de renunciar a celebrar els X Games fora dels Estats Units

Maite Fandos creu que l'esdeveniment va generar una gran projecció internacional

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha lamentat aquest divendres la decisió de la cadena nord-americana ESPN de renunciar a celebrar noves edicions dels X Games fora dels Estats Units, una decisió que també afecta a Munic (Alemania), Tignes (França) i Foz do Iguaçu (Brasil).

"Els X Games celebrats a Barcelona al maig passat van generar una gran projecció internacional a la ciutat i van ser molt ben acollits pel públic barceloní", ha assegurat Maite Fandos, la regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports. "Aquesta és una decisió unilateral de l'empresa nord-americana, que atén només a una estratègia empresarial d'ells", ha explicat.

L'organitzador local, Seven Marketing, va calcular un impacte econòmic per a la ciutat de 55 milions d'euros (estudi realitzat per Aegis Media), i una assistència de més de 115.000 persones a l'esdeveniment.

L'Ajuntament de Barcelona manté el compromís de generar diferents espais per a la pràctica de l'esport extrem en les seves diferents modalitats, com l'skate, el BMX o el patí en línia.

stats