Esports 25/09/2015

Atlètic Barceloneta - CE Mediterrani, final de la Supercopa de waterpolo

López Pinedo, porter de l'Atlètic Barceloneta

SabadellL'Atlètic Barceloneta s'enfrontarà al CE Mediterrani a la final de la Supercopa després de derrotar (6-8) en la segona semifinal l'equip amfitrió, el CN Sabadell, en un partit amb una part per a cada equip, que es va decantar per als mariners per l'encert dels germans Strahinja i Viktor Rasovic en la segona part.

El conjunt sabadellenc va sorprendre de sortida els barcelonins després de situar-se amb un 2-0 en els primers minuts amb un López-Escribano molt motivat davant els seus excompanys. La gran actuació de José Motos a la porteria del Sabadell va permetre al conjunt vallesà anar-se'n al descans amb un gol d'avantatge (3-2). El signe del partit va canviar després del descans de la mà de Strahinja i Viktor Rasovic.

El CE Mediterrani, per la seva part, va derrotar el CN Mataró (9-7), en un partit igualat que es va decidir per als barcelonins en l'últim quart, amb gols d'Idarraga i Guillem García.