Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/06/2012

Semih Erden rebutja l'oferta d'un Barça Regal que ja pensa en Nathan Jawai

Després de la negativa del pivot turc, que va considerar insuficient l'oferta econòmica per deixar els Cleveland Cavaliers, el club està intentant el fitxatge del jugador de l'Unics Kazan

àlex Gozalbo
1 min
Joan Bladé, Dídac Lee, Sandro Rosell i Xavi Pascual

BarcelonaQuatre dels cinc jugadors interiors del Barça Regal acaben contracte aquest estiu, fet que ha obligat Joan Creus, secretari tècnic, i Xavi Pascual, entrenador, a buscar solucions. El club blaugrana no farà ús de la clàusula de renovació de Kosta Perovic, esperarà la decisió d'Erazem Lorbek (vol provar sort als San Antonio Spurs) i Fran Vázquez (té oferta de l'Unicaja i els Orlando Magic no renuncien a ell) i mantindrà Boniface Ndond a la recàmera, a l'espera de veure com evoluciona el mercat.

Després de la negativa de Semih Erden, que va considerar insuficient l'oferta econòmica del Barça Regal per deixar els Cleveland Cavaliers (NBA), el club està intentant el fitxatge de Nathan Jawai (Unics Kazan).

Astorat pels preus que demanen jugadors com Ersan Ilyasova o Richard Hendrix i condicionat per una situació fiscal molt més estricta que la d'altres països europeus, el Barça Regal s'ha interessat pels altres interiors i també ha preguntat per Vitor Faverani (València Basket), Kaloyan Ivanov (Lucentum Alacant) i Ante Tomic (Reial Madrid).

Els Memphis Grizzlies no són l'únic equip de la NBA que aspira a contractar Víctor Sada, base pel qual també s'han interessat els Houston Rockets.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA Premium.

stats