Copa del Món

El Barça es reunirà dijous amb el comissionat de la NBA

L'objectiu del club blaugrana és reforçar internacionalment la seva marca

Segons ha pogut saber l'ARA, el Barça es reunirà aquest dijous a la tarda amb Adam Silver, comissionat de la NBA, i amb els representants d'algunes de les franquícies de la lliga nord-americana que són a Barcelona amb motiu de la Copa del Món. L'objectiu del club blaugrana és reforçar internacionalment la seva marca amb aquesta trobada, que se celebrarà a les instal·lacions de l'entitat catalana.

El Barça té previst regalar una samarreta a Adam Silver, que l'1 de febrer va substituir David Stern com a comissionat de la NBA. L'equipació serà la de futbol, ja que el club blaugrana és conscient de la moda que hi ha als Estats Units amb les peces de màniga curta, que ja s'utilitzen en alguns partits de bàsquet. La majoria de franquícies de la NBA han multiplicat per dos la venda de marxandatge des que han deixat en segon pla les habituals samarretes sense mànigues.

L'última vegada que Adam Silver va ser a Barcelona va ser per veure el partit amistós que els Dallas Mavericks van jugar contra el Barça al Palau Sant Jordi. L'aleshores subcomissionat de la NBA va aprofitar la visita a la capital catalana per assistir al Camp Nou i viure el clàssic Barça-Madrid de futbol en directe.