LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 31/03/2012

El Barça Regal rep un València Basket en forma i amb ganes de donar la sorpresa

Els de Xavi Pascual s'enfronten a un València (12:30h) que també ha aconseguit aquesta setmana la classificació per a la 'Final Four', en aquest cas de l'Eurocup, la segona competició europea

BarcelonaEl Barça Regal i el València Basket disputen aquest diumenge el partit més interessant de la jornada 27 de la Lliga Endesa. Catalans i valencians, que s'acaben de classificar per a la final a quatre de l'Eurolliga i de l'Eurocup, afronten el partit amb la mateixa necessitat de guanyar.

Els blaugranes, que volen seguir en el liderat, han de guanyar si no volen veure's superats pel Reial Madrid, que guanyant a l'Unicaja tornarien a la primera posició per diferència de punts. El València Basket, en canvi, vol mantenir la quarta plaça i, si pot ser, seguir escalant fins a la tercera plaça que ara mateix ocupa el Caja Laboral de Dusko Ivanovic, que s'ha reforçat amb Andrés Nocioni pel tram final de temporada.

El darrer cop que el València Basket va guanyar al Palau Blaugrana va ser fa set temporades. L'any 2005 el València va vèncer per darrer cop a Barcelona en un matx que es va decidir a la pròrroga (95-105).