NBA
Esports Bàsquet 16/10/2012

Els Nets s'estrenen al Barclays Center de Brooklyn

L'equip que lidera Deron Williams ha disputat el seu primer partit de pretemporada a Brooklyn després que els Nets marxin de Nova Jersey i comencin una nova etapa

D.r. Jover
1 min
Imatge del Barclays Center de Brooklyn

BarcelonaEl Barclays Center de Brooklyn ha estat l'escenari on s'ha disputat el primer partit de pretemporada dels Nets, que estrenen casa i pavelló en una nova etapa després de 35 anys jugant a Nova Jersey.

El president dels Nets, Mikhail Prokhorov, ha rodejat Deron Williams de grans jugadors i vol que la nova etapa a Brooklyn sigui molt més profitosa que la viscuda a Nova Jersey, en què només a principis dels 2000, amb Jason Kidd, els Nets van arribar a la final de la NBA.

Aquest dilluns, els Nets s'han estrenat contra els Washington Wizards en un partit de pretemporada que ha acabat amb triomf local per 98-88. El pivot Brook Lopez, amb 18 punts i 11 rebots, ha estat el més destacat d'uns Nets que encara han d'acabar d'acoblar-se al seu nou context.

Els 14.219 espectadors que han volgut viure la festa del primer partit dels Nets a Brooklyn confien que Avery Johnson traurà el màxim profit d'un cinc inicial per somiar: Deron Williams, Joe Johnson, Gerald Wallace, Kris Humphries i Brook Lopez.

stats