Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/05/2012

L'Assignia Manresa acomiada la temporada amb una derrota contra el Barça Regal (71-77)

L'equip que entrena Xavi Pascual ha aprofitat el partit per preparar la 'final four' de l'Eurolliga

Marcelinho Huertas supera Roman Montáñez

ManresaL'Assignia Manresa ha acomiadat la temporada amb una derrota contra el Barça Regal (71-77) en un partit que s'ha convertit en una festa al Nou Congost, on cap dels dos equips es jugava res en aquesta última jornada. L'equip blaugrana ha fet descansar Joan Carles Navarro.

L'equip que entrena Xavi Pascual, que ha aprofitat el partit per preparar la 'final four' de l'Eurolliga, ha començat l'enfrontament amb molta intensitat, aconseguint una còmoda renda de 14 punts en finalitzar el primer quart.

Un parcial de l'Assignia Manresa de 15-1 al segon període ha ajustat un marcador que ja s'ha mostrat equilibrat fins al final.