Publicitat
Publicitat

Champions League

Europa torna a Badalona amb triomf (86-66)

Un Divina Seguros Joventut farcit de joves elimina el Dinamo Tbilissi

Vuit temporades després, el Palau Olímpic de Badalona ha assaborit aquest dijous un partit de competició europea. El Divina Seguros Joventut s'ha imposat al Dinamo Tbilissi (86-66) i ha superat la primera eliminatòria prèvia de la Champions League. El seu següent rival serà el Kataja finlandès.

La Penya, que ha tingut les baixes de Tomasz Gielo, Alex Ruoff, Saulius Kulvietis i José Nogués, ha patit més del que havia imaginat per controlar un rival de poca entitat, un equip amb algun nom propi interessant però sense cap predisposició per al joc col·lectiu. Diego Ocampo ha apostat per joves com Joel Parra (17 anys), Pol Molins (18), Pep Busquets (18), Simon Birgander (19) i, sobretot, Neno Dimitrijevic (19). El base macedoni ha rescatat l'equip en un moment delicat del tercer període, quan el rival ha tingut una renda de 5 punts (33-38).

Els aficionats han exhibit una estelada gegant i han repetit crits a favor del referèndum. Alguns dels seguidors han criticat amb xiulets el silenci del club, que dimecres no va emetre cap comunicat. Uns joves han mostrat una pancarta amb el següent lema: “Directiva, el vostre silenci no ens representa”. Un total de 1.651 aficionats han vist el partit en directe

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT