Publicitat
Publicitat

Bàsquet

Gerard Figueras: "El sector de l'esport ens ha fet arribar que cal modificar la llei"

El director del Consell Català de l'Esport ha recordat que la modificació de la llei de l'exercici de les professions de l'esport no estarà aprovada fins a la primavera

Gerard Figueras, director del Consell Català de l'Esport, ha participat aquest dimecres al Parlament en el projecte de llei de modificació de la llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport. "Després de cinc anys d'aplicació de la llei, el Govern es planteja la seva modificació perquè el sector ens ho ha fet arribar. Hem detectat la necessitat de fer nous redactats", ha dit.

"L'objectiu és intentar posar les coses més fàcils al sector, sense que això sigui una barra lliure i ens faci perdre rigor", ha resumit. "Com la modificació de la llei no estarà aprovada fins a la primavera, el Govern ha aplicat una moratòria en el règim sancionador. Si serveix per donar tranquil·litat al sector, serà benvinguda", ha explicat Gerard Figueras, que ha comparegut acompanyat per Gemma Vilaró, director de l'Escola Catalana de l'Esport. "Cal possibilitar noves vies d'acreditació i afegir professions que queden excloses", ha recordat.

"El tema no és senzill i barreja la formació amb l'exercici professional", ha dit el director, que ha recordat que "la formació sempre depenia de les federacions".

"El Govern ha pres nota de les queixes del sector del bàsquet", ha dit.

Els grups polítics han celebrat la moratòria del règim sancionador, però han exigit que es prenguin mesures.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT