BÀSQUET: ADECCO ORO
Esports Bàsquet 01/05/2011

El Girona torna a superar el Socas Canàries i situa el 2-0 a l'eliminatòria (76-73)

Un gran darrer quart dels homes de Ricard Casas ha permès als gironins sumar un triomf que pot valer el passi a semifinals. Han de guanyar 1 dels 3 partits que resten

Redacció
1 min
Levi Rost, en una imatge del partit de divendres

BarcelonaEl Sant Josep Girona ha sumat aquesta tarda davant el Socas Canàries el segon triomf de l'eliminatòria de quarts de final. El conjunt gironí que dirigeix Ricard Casas ha tingut moltes més dificultats que en el primer partit, però ha sabut imposar-se jugant un gran bàsquet i fent una molt bona defensa en el darrer quart, on han deixat a l'equip canari en només deu punts.

Aquest cop ha estat Nacho Ordín el màxim anotador dels gironins, amb 24 punts i quatre triples, però ajudat per Pep Ortega (17 punts i nou rebots) i l'americà Levi Rost, que n'ha fet 14.

El proper partit de la sèrie serà a Tenerife el proper dimecres. En cas de guanyar el Girona ja seria a les semifinals, però en cas de perdre encara tindria dues oportunitats més.

L'ADT torna a vèncer al Prat

A l'Adecco Plata, en el 'play-off' per l'ascens a l'Adecco Oro, l'ADT Tarragona va imposar-se per 65-69 al Prat Joventut i situa així el 0-2 a l'eliminatòria. Per tant, després de recuperar el factor pista, els tarragonins estan a un triomf de passar a la següent ronda.

stats