Lliga Endesa

Jaume Ponsarnau: "Pedro Martínez és un dels entrenadors que més m'ha marcat"

L'entrenador del Gipuzkoa Basket elogia abans de tornar a Manresa el tècnic de La Bruixa d'Or

Jaume Ponsarnau, entrenador del Gipuzkoa Basket, tornarà aquest dissabte a Manresa. "És un partit especial perquè vull que sigui especial. Torno a Manresa, on he estat moltes temporades, on he estat professional i on he tingut els meus fills. De la manera que jo entenc aquesta professió, tornar a Manresa serà especial. Espero que en un futur llunyà també sigui especial tornar a Sant Sebastià", diu el tècnic català.

"La Bruixa d'Or Manresa ha sabut trobar una línia de millora, però els canvis han provocat cicles diferents. Ara és un equip molt fort que està jugant, sobretot al Nou Congost, amb molta energia. El seu punt menys fort era la defensa i l'han millorat. La seva filosofia està molt clara i està molt ben treballat. Pedro Martínez és un dels entrenadors que més m'ha marcat, un tècnic avantguardista que s'ha sabut adaptar als nous temps i ha fet créixer el nivell tàctic de la Lliga. És un referent", assegura Jaume Ponsarnau.

"Hem de saber separar les coses perquè el resultat és molt important per als dos equips. La pista de La Bruixa d'Or Manresa és molt difícil", recorda.