NBA

Els Clippers empaten la sèrie i Dallas sobreviu

Els Clippers han empatat l'eliminatòria davant dels Spurs (2-2) amb un gran Paul, mentre Dallas s'aferra als play-off tot i tenir-ho molt complicat, ja que va per darrera en la sèrie (3-1)

Els Clippers han empatat la sèrie davant del Spurs, aquest dilluns a la matinada. El base Chris Paul s'ha reivindicat davant els campions de lliga amb la seva millor actuació en el que va de play-off i ha liderat el triomf a domicili (105-114) dels Clippers davant els Spurs en el quart partit de l'eliminatòria.

La victòria permet als Clippers empatar (2-2) la sèrie, que disputen al millor de set, i recuperar l'avantatge de camp. Dimarts jugaran el cinquè partit a l'Staples Center de Los Angeles.

Dallas, tot i que ho té més cru, també ha aconseguit enganxar-se als play-off aquest dilluns a la matinada amb una victòria davant de Houston  (93-101). De totes maneres, la sèrie segueix molt desfavorable a l'equip de Nowitzki (3-1). Tot i que els Mavericks han aconseguit sobreviure aquesta matinada, els Rockets són a només una victòria de la classificació per a les semifinals de conferència.